Home Dashboard Directory Help
Search

Multiple photo uploader in Facebook does not work with IE10 (but does with Firefox) by Jamie_Anderson


Status: 

Resolved
 as Fixed Help for as Fixed


Type: Bug
ID: 788665
Opened: 5/27/2013 2:13:15 AM
Access Restriction: Public
Primary Feedback Item: 799507
0
Workaround(s)
view
0
User(s) can reproduce this bug

Description

Hello there


I recently bought a new Windows 8 laptop, 64 bit. Ever since, I have been unable to use the multiple photo uploader on Facebook in IE10. However it does work using Mozilla Firefox.

I have made sure I have an updated Java and Flash. And I have 'restarted' IE10.

Please help fix this problem :)
Details
Sign in to post a comment.
Posted by Microsoft on 9/5/2013 at 6:49 AM
Thank you for your feedback.

We are tracking Connect Feedback #799507 with the same issue. Please follow the progress of this bug at
http://connect.microsoft.com/IE/feedback/details/799507/unable-to-use-facebook-multi-photo-uploader .Thank you.

Best regards,

The Internet Explorer Team
Posted by Jamie_Anderson on 5/28/2013 at 11:31 PM
This is bollocks. You can't just close a job because you don't know how to fix it.

The very fact that this problem is occurring on a brand new machine with very little changes (and certainly not anything out of the ordinary), and that you can't reproduce it on your machine, should signal to you that this is a more serious problem.

I think I have filed a good bug report. If you need more information, ask me for it, don't just close the job! People spend a lot of money to have computers to run your software.

Please reopen this job.

P.S. The security zones are all set to default.
Posted by Microsoft on 5/28/2013 at 8:34 AM
Thank you for your feedback.

We are currently unable to reproduce this issue as described.

Please try setting your internet security zone to default rather than custom.

We value your feedback. If you have additional information that can help us recreate this issue — such as a specific url, more detailed steps, test results from different machines, or additional conditions — please reactivate the bug or submit a new bug with more details on how to reproduce the issue. You can also read the guidelines at https://connect.microsoft.com/IE/content/content.aspx?ContentID=16254 regarding filing a good bug report.

Best regards,

The Internet Explorer Team
Sign in to post a workaround.
File Name Submitted By Submitted On File Size  
album.JPG 5/27/2013 40 KB