Home Dashboard Directory Help
Search

IE 11 Not Loading Pages by Paul C Hanson


Status: 

Closed
 as Not Reproducible Help for as Not Reproducible


Type: Bug
ID: 794914
Opened: 7/24/2013 12:30:00 PM
Access Restriction: Public
0
Workaround(s)
view
0
User(s) can reproduce this bug

Description

Using Windows 8.1 Preview on Surface Pro. IE 11 will not load any internet pages on either the desktop or modern UI versions. The only page that loads is my company's intranet homepage after I sign in using Cisco Anyconnect VPN.

This problem does not affect Google Chrome. This works whether I have VPN connected or not for internet sites.
Details
Sign in to post a comment.
Posted by Paul C Hanson on 7/24/2013 at 2:52 PM
I am running Windows 8.1 Preview with all the latest updates installed as of today (24 July 2013).
I have Cisco AnyConnect 3.0.0629 installed.

When starting IE without VPN connect it does not load my Corporate homepage as expected. However changing the URL in the address bar or clicking on any shortcuts also fails to load any pages. After connecting to VPN the homepage loads but I cannot leave that page or access any other URLs.

I have attached several screenshots of IE11 showing the only screen I get. Tabs do not appear to work either as the focus stays on the first tab. I have also attached a screen grab of device manager showing one device that does not seem to be loaded properly. I am unsure if this is causing the issue or not though...
Posted by Microsoft on 7/24/2013 at 2:37 PM
Thank you for your feedback.

We are currently unable to reproduce this issue as described.

Thank you for your feedback.

We are currently unable to reproduce this issue as described.

Please provide us with additional information.
Please make sure all update are applied. Also try the device in a different environment.

We value your feedback. If you have additional information that can help us recreate this issue — such as a specific url, more detailed steps, test results from different machines, or additional conditions — please reactivate the bug or submit a new bug with more details on how to reproduce the issue. You can also read the guidelines at https://connect.microsoft.com/IE/content/content.aspx?ContentID=16254 regarding filing a good bug report.

Best regards,

The Internet Explorer Team
Sign in to post a workaround.
File Name Submitted By Submitted On File Size  
DeviceManagerList.png 7/24/2013 209 KB
DeviceManagerProperties.png 7/24/2013 74 KB
IEPageNotLoading.png 7/24/2013 50 KB
CiscoVersion.png 7/24/2013 324 KB