Home Dashboard Directory Help
Search

IE lags dramatically, while Google Chrome works perfectly by Askold1


Status: 

Closed
 as Not Reproducible Help for as Not Reproducible


Type: Bug
ID: 795160
Opened: 7/26/2013 8:10:02 PM
Access Restriction: Public
1
Workaround(s)
view
0
User(s) can reproduce this bug

Description

http://www.theverge.com/2013/7/26/4558626/google-nexus-7-review-2013

This url lags when comments are loaded. Google Chrome works fine.

This is a very popular gadget site, it should work smoothly.
Details
Sign in to post a comment.
Posted by Microsoft on 7/29/2013 at 10:26 AM
Thank you for your feedback.

We are currently unable to reproduce this issue as described.

We value your feedback. If you have additional information that can help us recreate this issue — such as a specific url, more detailed steps, test results from different machines, or additional conditions — please reactivate the bug or submit a new bug with more details on how to reproduce the issue. You can also read the guidelines at https://connect.microsoft.com/IE/content/content.aspx?ContentID=16254 regarding filing a good bug report.

Best regards,

The Internet Explorer Team
Sign in to post a workaround.
Posted by IECustomizer on 7/26/2013 at 9:31 PM
Reload the page once it has been cached.

7 seconds is taken to load the apple touch icon.

URL    Protocol    Method    Result    Type    Received    Taken    Initiator    Wait‎‎    Start‎‎    Request‎‎    Response‎‎    Cache read‎‎    Gap‎‎
/images/verge/apple-touch-icon.png    HTTP    GET    200    image/png    149.65 KB    7.41 s    <img>    109    0    390    7020    0    51137