Home Dashboard Directory Help
Refine Search Results
Status
Votes
Total Votes (at least)
Workarounds
Total Workarounds (at least)
Validations
Total Validations (at least)
Comments
Total Comments (at least)
Time
Created in the last (days)
Updated in the last (days)
Product Search Results
Sort By:
You searched for: items submitted by Joel 'Jaykul' Bennett for this product (signing in could show even more results)
Showing 1 - 10 of 71 Previous 123 Next

2
1
Sign in
to vote
From Connection: Windows PowerShell
The warning when importing modules with commands that have unapproved verbs has become something I expect, but I've just realized it doesn't always show up. That is, it doesn't show for all commands w…
Created on 8/7/2014 (updated 16 weeks ago) | 1 validation | 0 workarounds | 2 comments | feedback id: 940569  | 
Active
104
0
Sign in
to vote
From Connection: Windows PowerShell
Powershell is not a case sensitive language, and yet, ParameterSet names are case sensitive, and mixing up the case of a name can results in multiple sets. This should not be so.
Created on 7/24/2014 (updated 1 week ago) | 14 validations | 0 workarounds | 3 comments | feedback id: 928085  | 
Active
3
0
Sign in
to vote
From Connection: Windows PowerShell
This is the same problem as 889103, but with regard to inter-module dependencies. See: https://connect.microsoft.com/PowerShell/feedback/details/889103/requires-module-modulename-doesnt-support-fix-pr…
Created on 6/5/2014 (updated 23 weeks ago) | 0 validations | 0 workarounds | 0 comments | feedback id: 889481  | 
Active
1
0
Sign in
to vote
From Connection: Windows PowerShell
PowerShell 5 has a regression in the way it deals with command prefixes, so if you import a module with a prefix, you can't just import it again without the prefix, you have to REMOVE-Module first ...…
Created on 6/5/2014 (updated 25 weeks ago) | 0 validations | 0 workarounds | 0 comments | feedback id: 889120  | 
Active
2
0
Sign in
to vote
From Connection: Windows PowerShell
The #requires statement SHOULD always result in the commands being available. However, if a module is *already* imported in a session with a prefix specified, Scripts which use #requires -Module ..…
Created on 6/4/2014 (updated 24 weeks ago) | 1 validation | 0 workarounds | 1 comment | feedback id: 889103  | 
Active
1
0
Sign in
to vote
From Connection: Windows PowerShell
The "MODULE LOCATIONS AND PSMODULEPATH" section of About_Modules is out of date. It states that "there are two default locations for Windows PowerShell modules, one for the system and one for the cur…
Created on 4/30/2014 (updated 30 weeks ago) | 0 validations | 0 workarounds | 0 comments | feedback id: 864385  | 
Active
1
0
Sign in
to vote
From Connection: Windows PowerShell
The "Installing Modules" document: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/dd878350 This document still suggests the use of "C:\Program Files\Common Files\Modules\" instead of "C:\Program Files\Windo…
Created on 4/24/2014 (updated 30 weeks ago) | 0 validations | 0 workarounds | 0 comments | feedback id: 860600  | 
Active
7
0
Sign in
to vote
From Connection: Windows PowerShell
If I try to pass a hashtable to the PrivateData of New-ModuleManifest, it just comes out as: PrivateData = 'System.Collections.Hashtable' New-ModuleManifest should be able to at least serialize a si…
Created on 4/16/2014 (updated 27 weeks ago) | 0 validations | 0 workarounds | 0 comments | feedback id: 855546  | 
Active
2
0
Sign in
to vote
From Connection: Windows PowerShell
In PowerShell 2, one could create a function like: function FullLanguageMode { $ExecutionContext.SessionState.LanguageMode = "FullLanguage" } And then set LanguageMode to RestrictedLanguage run a fe…
Created on 2/3/2014 (updated 42 weeks ago) | 0 validations | 1 workaround | 0 comments | feedback id: 816520  | 
Active
11
0
Sign in
to vote
Invoke-WebRequest ignores content encoding - by Joel 'Jaykul' Bennett
From Connection: Windows PowerShell
Invoke-WebRequest is leaving byte-order marks (BOM) in the Content. For example, this file: http://poshcode.org/Modules/Reflection.psd1 If I fetch it with WebClient.DownloadString I get the content …
Created on 11/5/2013 (updated 19 weeks ago) | 1 validation | 0 workarounds | 0 comments | feedback id: 807794  | 
Active
Showing 1 - 10 of 71 Previous 123 Next