Home Dashboard Directory Help
Search

SSMS: SQL2012 Shows incorrect server name when connecting via AlwaysOn Replica by TheGuruAU


Status: 

Active


1
0
Sign in
to vote
Type: Bug
ID: 787241
Opened: 5/20/2013 3:14:28 AM
Access Restriction: Public
0
Workaround(s)
view
0
User(s) can reproduce this bug

Description

SQL Server shows the wrong server name in the left hand pane
vmware
Details
Sign in to post a comment.
Posted by TheGuruAU on 7/23/2013 at 7:58 PM
I have attached 4 screenshots showing the steps to reproduce the issue. I've also attached the SSMS version below.
Posted by Anonymous234567543 on 7/23/2013 at 7:53 PM
Here is the version of SSMS:

Microsoft SQL Server Management Studio                        11.0.3368.0
Microsoft Analysis Services Client Tools                        11.0.3368.0
Microsoft Data Access Components (MDAC)                        6.1.7601.17514
Microsoft MSXML                        3.0 4.0 6.0
Microsoft Internet Explorer                        9.0.8112.16421
Microsoft .NET Framework                        4.0.30319.1008
Operating System                        6.1.7601
Posted by Microsoft on 7/23/2013 at 2:22 PM
Hello TheGuruAU,

I was unable to repro this issue with SSMS2012 SP1. Connecting to a replica node via OE resulted in the correct name being displayed.

Could you upload a screenshot showing the issue as you see it? Also include the SSMS Version (Help menu -> About... -> Click "Copy Info")

Thanks,
Charles Gagnon (chgagnon@microsoft.com)
Posted by Microsoft on 5/22/2013 at 4:30 PM
Hello GuruAU. Thank you for bringing this to our attention. We really do appreciate the feedback. We’ll investigate and get back to you. -Walter A Jokiel, Program Manager, SQL Server (wajokiel@microsoft.com)
Sign in to post a workaround.
File Name Submitted By Submitted On File Size  
SQL AlwaysOn Bug - Step3.png 7/23/2013 36 KB
SQL AlwaysOn Bug - Step4.png 7/23/2013 176 KB
SQL AlwaysOn Bug - Step1.png 7/23/2013 27 KB
SQL AlwaysOn Bug - Step2.png 7/23/2013 29 KB