Home Dashboard Directory Help
Refine Search Results
Status
Votes
Total Votes (at least)
Workarounds
Total Workarounds (at least)
Validations
Total Validations (at least)
Comments
Total Comments (at least)
Time
Created in the last (days)
Updated in the last (days)
Product Search Results
Sort By:
You searched for: items submitted by NL-Loek for this product (signing in could show even more results)
Showing 1 - 4 of 4 Previous 1 Next

2
0
Sign in
to vote
Creating an Attribute with a string parameter with a default value of 'null' is not allowed, unless adding a default constructor which calls base with 'null'. Which is unexpected.
Created on 7/30/2010 (updated 207 weeks ago) | 1 validation | 0 workarounds | 3 comments | feedback id: 581565  | 
Closed
as Fixed Help for as Fixed
0
0
Sign in
to vote
After creating a layer diagram and validating my solution against it, I get no errors. Then I add an unallowed reference and call an unallowed object, from a layer to another layer, which does not ha…
Created on 11/20/2008 (updated 220 weeks ago) | 0 validations | 0 workarounds | 2 comments | feedback id: 383114  | 
Closed
as Fixed Help for as Fixed
0
0
Sign in
to vote
After adding a new layer from the toolbox, I 'm trying to set the Fill Color property using the properties window. An exception dialog pops up. 'Could not find any resources appropriate for the speci…
Created on 11/20/2008 (updated 299 weeks ago) | 0 validations | 0 workarounds | 2 comments | feedback id: 383107  | 
Closed
as Fixed Help for as Fixed
0
0
Sign in
to vote
I have a solution containing a webservice and a webclient. They both run in IIS. When I am debugging services and have hit a breakpoint and then click any file in the service-client project Visual S…
Created on 10/10/2007 (updated 203 weeks ago) | 1 validation | 0 workarounds | 3 comments | feedback id: 303796  | 
Closed
as Fixed Help for as Fixed
Showing 1 - 4 of 4 Previous 1 Next