Home Dashboard Directory Help
Search
Refine Search Results
Status
Votes
Total Votes (at least)
Workarounds
Total Workarounds (at least)
Validations
Total Validations (at least)
Comments
Total Comments (at least)
Time
Created in the last (days)
Updated in the last (days)
Product Search Results
Sort By:
You searched for: items submitted by Rick Strahl [old] for this product (signing in could show even more results)
Showing 1 - 10 of 53 Previous 123 Next

2
0
Sign in
to vote
I'm unable to get the Visual Studio to debug a .NET 2.0 assembly when the debugger is started with an unmanaged application. Using either custom Runtime hosting or COM Interop and setting a breakpoint…
Created on 6/7/2010 (updated 214 weeks ago) | 0 validations | 0 workarounds | 2 comments | feedback id: 565422  | 
Active
8
0
Sign in
to vote
I'm unable to create new Data Connections in Server Explorer. After the new Connection Dialog shows up I get: Unable to add data connection The given key was not present in dictionary
Created on 4/16/2010 (updated 142 weeks ago) | 6 validations | 1 workaround | 10 comments | feedback id: 552006  | 
Active
1
0
Sign in
to vote
When subclasssing the ResourceManager class to create a custom resource provider and calling GetResourceSet() crashes with Object Reference not found before ever calling into the internally subclassed…
Created on 11/21/2009 (updated 243 weeks ago) | 0 validations | 0 workarounds | 2 comments | feedback id: 513129  | 
Closed
as Not Reproducible Help for as Not Reproducible
2
0
Sign in
to vote
When using Intellisense Scripts to inject code into the editor the HTML editor munges the output by auto formatting the content.
Created on 11/18/2009 (updated 236 weeks ago) | 0 validations | 0 workarounds | 4 comments | feedback id: 511710  | 
Closed
as Fixed Help for as Fixed
2
0
Sign in
to vote
When attempting to compile any project I get: The Operation Could not be completed. Unspecified Error Doesn't matter what type of project (Web, WPF, WinForms, Class) or framework version any attempt…
Created on 11/16/2009 (updated 241 weeks ago) | 0 validations | 0 workarounds | 7 comments | feedback id: 511075  | 
Closed
as Not Reproducible Help for as Not Reproducible
7
1
Sign in
to vote
ClientIDMode="Static" with child template controls produces invalid HTML in that the template child controls are all named the same for each data item rendered. Here's output from a GridView: <tab…
Created on 10/26/2009 (updated 247 weeks ago) | 0 validations | 0 workarounds | 4 comments | feedback id: 504239  | 
Closed
as By Design Help for as By Design
1
0
Sign in
to vote
Code Snippet Templates pull from both VS 2008 and VS 2010 Settings folders. If you have the same snippet in both VS 2010 and VS 2008 My Document folders you get both showing up (via drop down selectio…
Created on 10/24/2009 (updated 247 weeks ago) | 0 validations | 0 workarounds | 3 comments | feedback id: 502320  | 
Closed
as Not Reproducible Help for as Not Reproducible
0
0
Sign in
to vote
*** NEVER MIND *** This is the documented behavior, but boy is that weird. Sorry for the false alarm. String.Split shows invalid behavior when breaking lines with string delimiters and when using th…
Created on 7/2/2009 (updated 264 weeks ago) | 0 validations | 0 workarounds | 2 comments | feedback id: 472358  | 
Closed
as By Design Help for as By Design
1
0
Sign in
to vote
HTML Markup in ASP.NET Web Designer breaks if <asp:Literal> is used in <head> tag
Created on 10/20/2008 (updated 283 weeks ago) | 1 validation | 0 workarounds | 3 comments | feedback id: 376528  | 
Closed
as Fixed Help for as Fixed
0
0
Sign in
to vote
Intellisense doesn't trigger on first access when using single character variable names. This problem shows up frequently with LINQ and LAMBDA expressions which often are single character.
Created on 12/31/2007 (updated 333 weeks ago) | 0 validations | 0 workarounds | 3 comments | feedback id: 320530  | 
Closed
as External Help for as External
Showing 1 - 10 of 53 Previous 123 Next