Home Dashboard Directory Help
Search

Problems with "generate from database" in adding data source by pstrejczek


Status: 

Closed
 as Not Reproducible Help for as Not Reproducible


1
0
Sign in
to vote
Type: Bug
ID: 694289
Opened: 10/11/2011 7:40:19 AM
Access Restriction: Public
Moderator Decision: Sent to Engineering Team for consideration
0
Workaround(s)
view
0
User(s) can reproduce this bug

Description

When trying to add new data source generated from database, after choosing option "generate from database" the expected dialog doesn't show - nothing happens.
No error message, no feedback from Visual Studio about what the problem is.

The problem was in full Application Event Log. After clearing the log using Event Viewer everything got back to normal
Details
Sign in to post a comment.
Posted by Microsoft on 12/7/2011 at 11:32 PM
Hi pstrejczek ,

I am a Program Manager with the SQL Server Data Tools team and I just wanted to close the loop with you on this issue. Unfortunately, we were not able to reproduce the issue on our side. We believe that this is caused by a machine setup issue. Please try reinstalling a fresh environment and seeing if the problem is reproducable in a new, clean environment.

We are closing this issue for now, but don't hesitate to reopen it if you find the same behavior agian or other issues.

Thanks!
Adam
Posted by Microsoft on 10/20/2011 at 3:16 AM
Thank you for submitting feedback on Visual Studio 2010 and .NET Framework. Your issue has been routed to the appropriate VS development team for review. We will contact you if we require any additional information.
Posted by pstrejczek on 10/19/2011 at 5:47 AM
I think the problem is not in machine.config, but with full Application Event Log. When generate from database produces error which should be inserted into Application Event Log and the log is full - nothing happens. There is no feedback.
Posted by Microsoft on 10/19/2011 at 12:06 AM
Hello,

Sorry for bothering. Is there any update?

It would be greatly appreciated if you could provide us with that information as quickly as possible.

Thanks you
Posted by MS-Moderator09 [Feedback Moderator] on 10/14/2011 at 1:46 AM
Thank you for reporting this issue. Unfortunately, we are unable to reproduce the issue with the steps you provided.

What do you mean by "Some mistakes in machine.config generating error entry in event log"?
Could you please provide us with an copy of your machine.config file?

It would be greatly appreciated if you could provide us this information as quickly as possible.

Thank you
Posted by MS-Moderator01 on 10/11/2011 at 8:43 AM
Thank you for your feedback, we are currently reviewing the issue you have submitted. If this issue is urgent, please contact support directly(http://support.microsoft.com)
Sign in to post a workaround.