Home Dashboard Directory Help
Search

WPF controls do not show up in intellisense by Tobias Käs


Status: 

Closed
 as Fixed Help for as Fixed


1
0
Sign in
to vote
Type: Bug
ID: 745883
Opened: 6/1/2012 2:05:08 PM
Access Restriction: Public
1
Workaround(s)
view
0
User(s) can reproduce this bug

Description

After creating a new user control in a WPF project and adding some named controls the corresponding variables do not show up in intellisense of the user controls code file. Compiling the project works though.

It seems to be a caching issue, pressing F12 on the InitializeComponent call opens the generated source file and it never is updated when modifying and saving the xml.

After closing and reopening the solution the designer starts updating the generated source file properly and the controls show up in intellisense, so the issue only seems to apply to newly created xaml files.
Details
Sign in to post a comment.
Posted by Microsoft on 6/8/2012 at 3:31 PM
Thank you for your feedback. This is fixed in RTM.
Posted by Microsoft on 6/3/2012 at 9:26 PM
Thanks for your feedback.

We are rerouting this issue to the appropriate group within the Visual Studio Product Team for triage and resolution. These specialized experts will follow-up with your issue.
Posted by MS-Moderator01 on 6/1/2012 at 2:43 PM
Thank you for your feedback, we are currently reviewing the issue you have submitted. If this issue is urgent, please contact support directly(http://support.microsoft.com)
Sign in to post a workaround.
Posted by Tobias Käs on 6/1/2012 at 2:06 PM
reopen the solution file after adding a new usercontrol to the project