Home Dashboard Directory Help
Search

Code coverage gets wrong if multiple test runs will be published for the same build by LukasGr


Status: 

Resolved
 as External Help for as External


1
0
Sign in
to vote
Type: Bug
ID: 773501
Opened: 12/5/2012 1:07:25 AM
Access Restriction: Public
0
Workaround(s)
view
0
User(s) can reproduce this bug

Description

I've a big solution of CSharp projects.
I'm using msbuild script to build the code and to execute tests with mstest.
The tests will be executed with multiple calls of mstest including direct publish to the team foundation server.
In the build report (e.g. "Build Quality Indicators") the code coverage is wrong and not the overall values.

Visual Studio version and Team Foundation Server version are 2010. (I could not select them in the list.)

On Request I can send more detailed information. Please specify required information.
Details
Sign in to post a comment.
Posted by Microsoft on 12/6/2012 at 12:22 AM
The product team itself no longer directly accepting feedback for Microsoft Visual Studio 2010 and earlier products. You can get support for issues with Visual Studio 2010 and earlier by visiting one of the resources in the link below:
http://msdn.microsoft.com/en-us/vstudio/cc136615.aspx
Posted by Microsoft on 12/5/2012 at 1:50 AM
Thank you for your feedback, we are currently reviewing the issue you have submitted. If this issue is urgent, please contact support directly(http://support.microsoft.com)
Sign in to post a workaround.