Home Dashboard Directory Help
Search

Style not applied at runtime in .NET Framework 4.5 by CSSForumEngineer


Status: 

Active


1
0
Sign in
to vote
Type: Bug
ID: 778519
Opened: 2/4/2013 11:07:51 PM
Access Restriction: Public
0
Workaround(s)
view
0
User(s) can reproduce this bug

Description

I have a set of nested styles that are referenced within a MergedDictionary in App.XAML. The styles are applied correctly at design-time, but aren't applied at runtime.
I'm aware of the 4.0 optimization bug described here, but the recommended solution of adding a dummy default style directly in app.xaml isn't working in 4.5.
Details
Sign in to post a comment.
Posted by Microsoft on 3/13/2013 at 3:58 PM
The WPF team has recently reviewed this issue and will not be addressing this issue as at this time the team is focusing on the bugs impacting the highest number of WPF developers. If you believe that this was resolved in error, please reactivate this bug with any necessary supporting details.
Posted by Microsoft on 2/5/2013 at 1:56 AM
Thank you for submitting feedback on Visual Studio and .NET Framework. Your issue has been routed to the appropriate VS development team for investigation. We will contact you if we require any additional information.
Posted by Microsoft on 2/4/2013 at 11:50 PM
Thank you for your feedback, we are currently reviewing the issue you have submitted. If this issue is urgent, please contact support directly(http://support.microsoft.com)
Sign in to post a workaround.