Home Dashboard Directory Help
Search

Error 1 The system cannot find the file specified. (Exception from HRESULT: 0x80070002) App1 by cjgaliana87


Status: 

Closed
 as Not Reproducible Help for as Not Reproducible


1
0
Sign in
to vote
Type: Bug
ID: 785979
Opened: 5/1/2013 2:49:25 AM
Access Restriction: Public
0
Workaround(s)
view
0
User(s) can reproduce this bug

Description

Hi

I have a problem when I try to compile a Windows Store App in C#/XAML. Every time that I try to compile I receive this error:

Error 1 The system cannot find the file specified. (Exception from HRESULT: 0x80070002) App1

and In the output windows I get

1>------ Build started: Project: App5, Configuration: Debug Any CPU ------
1>C:\Program Files (x86)\MSBuild\Microsoft\WindowsXaml\v11.0\Microsoft.Windows.UI.Xaml.Common.targets(182,9): Xaml Internal Error error WMC9999: The system cannot find the file specified. (Exception from HRESULT: 0x80070002)
========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

Wich contains this code:

<CompileXaml
                LanguageSourceExtension="$(DefaultLanguageSourceExtension)"
                Language="$(Language)"
                RootNamespace="$(RootNamespace)"
                XamlPages="@(Page)"
                XamlApplications="@(ApplicationDefinition)"
                PriIndexName="$(PriIndexName)"
                ProjectName="$(MsBuildProjectName)"
                IsPass1="True"
                CodeGenerationControlFlags="$(XamlCodeGenerationControlFlags)"
                ProjectPath="$(MSBuildProjectFullPath)"
                OutputPath="$(XamlGeneratedOutputPath)"
                OutputType="$(OutputType)"
                TargetPlatformWinMDLocation="$(TargetPlatformWinMDLocation)"
                ReferenceAssemblyPaths="@(ReferenceAssemblyPaths)"
                ReferenceAssemblies ="@(ReferencePath)"
                ShareAppDomains="$(XamlShareAppDomains)"
                ForceSharedAppDomainShutdown="False"
                CompileMode="RealBuildPass1"
                XAMLFingerprint="$(XAMLFingerprint)"
                FingerprintIgnorePaths="$(XAMLFingerprintIgnorePaths)"
                VCInstallDir="$(VCInstallDir_110)"
             >

This problem also appears when I create a new Windows 8 store app from a template, so it seems a problem with my system. I tried to reboot the computer and repair the VS2012 installation (twice), and also unistall and install again without results.
Any idea? Anyone could help me to solve this problem? I have Visual Studio Professional 2012. Thanks in advance
Details
Sign in to post a comment.
Posted by Microsoft on 6/25/2013 at 9:56 AM
We are not able to repro this bug. If you can still repro this issue, please get in touch with me at navits at microsoft dot com and I will take a look.
Posted by Microsoft on 6/18/2013 at 10:05 AM
Hi Babak,

Can you please share the error details? Please get in touch with me at navits at microsoft dot com and I can help out.
Posted by Babak Gh on 5/14/2013 at 2:43 AM
I have same problem. I think it happened after I updated my visual studio to "Update 2"
Posted by Microsoft on 5/9/2013 at 10:34 AM
Hi,

This definitely looks like a setup issue, is it possible for you to share your machine and I can investigate this. Please get in touch with me at navits at microsoft dot com.
Posted by Microsoft on 5/2/2013 at 12:41 AM
Thank you for submitting feedback on Visual Studio and .NET Framework. Your issue has been routed to the appropriate VS development team for investigation. We will contact you if we require any additional information.
Posted by Microsoft on 5/1/2013 at 3:50 AM
Thank you for your feedback, we are currently reviewing the issue you have submitted. If this issue is urgent, please contact support directly(http://support.microsoft.com)
Sign in to post a workaround.