Home Dashboard Directory Help
Search

Not able to run WebTest(Coded) first time on a day by RAVISANGAM


Status: 

Closed
 as Fixed Help for as Fixed


3
0
Sign in
to vote
Type: Bug
ID: 798821
Opened: 8/28/2013 10:20:07 PM
Access Restriction: Public
0
Workaround(s)
view
1
User(s) can reproduce this bug

Description

I had a recorded webtest . I had just converted it into codedWebtest.

Every day, on 1 st time, when i tried to run codedWebtest, its not showing the "Run/Debug" options in Right Mouse Click.

When i run any recorded webtest in that solution, then i am getting the "Run WebPerformance Test" or "Debug WebPerformance Test" options.

For more details plz look into the below link

http://social.msdn.microsoft.com/Forums/vstudio/en-US/b42d44ac-6256-40c5-9234-1bddaa94a81c/not-able-to-run-webtestcoded-first-time-on-a-day?prof=required
Details
Sign in to post a comment.
Posted by Microsoft on 6/6/2014 at 9:53 AM
Thank you for using Visual Studio and for reporting this bug. We are happy to let you know that this issue has been fixed in Visual Studio 2013 Update 2. If you already have Visual Studio 2013, you can upgrade to Update 2 for free or you can install a trial version from: http://go.microsoft.com/?linkid=9832436
Posted by Microsoft on 8/29/2013 at 1:48 AM
Thanks for your feedback.

We are rerouting this issue to the appropriate group within the Visual Studio Product Team for triage and resolution. These specialized experts will follow-up with your issue.
Posted by Microsoft on 8/28/2013 at 10:50 PM
Thank you for your feedback, we are currently reviewing the issue you have submitted. If this issue is urgent, please contact support directly(http://support.microsoft.com)
Sign in to post a workaround.
File Name Submitted By Submitted On File Size  
324735.png 8/28/2013 82 KB
26360_134246043417912_502395248_n.jpg (restricted) 11/30/2013 -
26360_134246043417912_502395248_n.jpg (restricted) 11/30/2013 -
1175048_196055633903619_1790743331_n.jpg (restricted) 11/30/2013 -