Home Dashboard Directory Help
Search

Lightswitch missing "X" on tabs by greenelucky


Status: 

Closed
 as Not Reproducible Help for as Not Reproducible


1
0
Sign in
to vote
Type: Bug
ID: 800962
Opened: 9/16/2013 8:12:50 AM
Access Restriction: Public
0
Workaround(s)
view
0
User(s) can reproduce this bug

Description

We have an Azure website deployed lightswith application. Something confusing to our users is that sometimes, the X in the top right corner of the tabs is missing. The user can close the tab by clicking where the X should be. After refreshing and reopening the screens, the X's generally show up. Any ideas?
Details
Sign in to post a comment.
Posted by Microsoft on 9/19/2013 at 9:02 AM
Thanks for your feedback,

Unfortunately we could not reproduce this issue with a LightSwitch Silverlight Application deployed on Windows Azure, both with Visual Studio 2012 and Visual Studio 2013 Pre-Release.

The only similar bug we could find only happened with a Pre-Release version of the LightSwitch Cosmopolitant Shell and Theme. Based on the look of your screenshot you are not using the LightSwitch Cosmopolitant Shell and Theme. If you found out that you are not using LightSwitch Standard Shell and LightSwitch Blue Theme, and you've installed a Pre-Release version of LightSwitch Cosmopolitant Shell and Theme before, please let us know and we can check if your application is still using the version with the bug.

If you can share your project, we will try to reproduce the issue.

Best regards.
Posted by Microsoft on 9/17/2013 at 5:18 PM
Thanks very much for the information.

We searched our bug database and the issue you're reporting only exists on a Beta version of the LightSwitch Cosmopolitant Shell and Theme. We are having troubles reproducing this issue.

It would be great if you can share your project and we will try to identify the issue. Otherwise, would you please let us know the following additional information?
- The version of your Visual Studio.
- The Shell and Theme of your LightSwitch application. (If you double click on the application properties, it should show the Shell and Theme of the application).

Best regards.
Posted by greenelucky on 9/17/2013 at 12:56 PM
Template to create it was desktop.
Posted by Microsoft on 9/17/2013 at 12:12 PM
Thanks for the information.

Would you please clarify for us which template you used to create the application, was it 'LightSwitch Desktop Application' or 'LightSwitch HTML Application'?

If possible, can you provide a screenshot of the Close icons missing?

Best regards.
Posted by Microsoft on 9/17/2013 at 12:12 PM
Thanks for the information.

Would you please clarify for us which template you used to create the application, was it 'LightSwitch Desktop Application' or 'LightSwitch HTML Application'?

If possible, can you provide a screenshot of the Close icons missing?

Best regards.
Posted by greenelucky on 9/17/2013 at 11:42 AM
This a web application and it happens in multiple browsers. IE, Chrome, FireFox.
Posted by Microsoft on 9/17/2013 at 10:57 AM
Thank you for your feedback.

In order for us to further investigate this issue, would you please share the following information:
- Your application is a Desktop (Silverlight) LightSwitch Application, is that correct?
- If you application is a Desktop LightSwitch Application, which theme are you using?

Best regards.
Posted by Microsoft on 9/16/2013 at 10:45 PM
Thanks for your feedback.

We are rerouting this issue to the appropriate group within the Visual Studio Product Team for triage and resolution. These specialized experts will follow-up with your issue.
Posted by Microsoft on 9/16/2013 at 8:51 AM
Thank you for your feedback, we are currently reviewing the issue you have submitted. If this issue is urgent, please contact support directly(http://support.microsoft.com)
Sign in to post a workaround.
File Name Submitted By Submitted On File Size  
Missing X.jpg 9/17/2013 7 KB