Keyframe animations don't work inside a media query - by Imohkay

Status : 

  Fixed<br /><br />
		This item has been fixed in the current or upcoming version of this product.<br /><br />
		A more detailed explanation for the resolution of this particular item may have been provided in the comments section.


ID 1052487 Comments
Status Closed Workarounds
Type Bug Repros 1
Opened 12/11/2014 11:25:20 AM
Access Restriction Public

Description

On Internet Explorer 11, keyframe animations will not work if within a media query block. This behavior is not observed on other browsers. This may be a replication of this issue: https://connect.microsoft.com/IE/Feedback/Details/762819 . But I was unable to comment on it, possibly since its status is Closed (Won't fix)
Sign in to post a comment.
Posted by Microsoft on 2/26/2016 at 1:48 PM
Based on recent testing the issue has been fixed and will be closed out to reflect this. Should you happen to see the problem as still active in Win 10 / MS Edge please feel free to activate the feedback and reply.

Please note that we are not working on IE feature bugs any longer at this time unless they are security related.

All the best,
The MS Edge Team
Posted by Microsoft on 2/3/2015 at 2:04 PM
Thank you for your feedback. We will be investigating this issue further.

Best regards,
The Internet Explorer Team
Posted by Ahmad Saleem on 12/14/2014 at 12:19 AM
Test URL: http://jsfiddle.net/pmfzh/6/

Behavior:
On Hover, red box doesn't animate like it does in Chromium 41 and Firefox Nightly 37.

- Credits for URL to "Christopher Plieger".

Regards