[REGRESSION] Wrong SVG rendering on background with non-100% zoom - by GreLI

Status : 

  Fixed<br /><br />
		This item has been fixed in the current or upcoming version of this product.<br /><br />
		A more detailed explanation for the resolution of this particular item may have been provided in the comments section.


ID 754310 Comments
Status Closed Workarounds
Type Bug Repros 1
Opened 7/18/2012 5:19:55 AM
Access Restriction Public

Description

When compound SVG (with <use> references?) is on background it gets wrong when page is loaded with non-100% zoom (“Make everything on screen bigger” in metro mode).
Since many designers and site holders are considering using SVG for high-resolution displays it could lead to bad user experience of IE10 users.
Note, it doesn't happen in IE9 (at least in my Win7 installation), so it's a regression.
Sign in to post a comment.
Posted by Microsoft on 10/26/2012 at 2:24 PM
Thank you for your feedback.

This issue was resolved in Internet Explorer 10 released on 10/26/2012. Please verify the change and file a new feedback (or reactivate the existing one) if the problem persists.

Best regards,

The Internet Explorer Team
Posted by Microsoft on 9/5/2012 at 11:59 AM
Thank you for your feedback. We will be investigating this issue further.

Best regards,

The Internet Explorer Team
Posted by GreLI on 8/3/2012 at 5:14 AM
I've attached two screenshots, but it doesn't seems like that file attachments works.
Posted by Microsoft on 7/23/2012 at 4:06 PM
Thank you for your feedback.

In order to expediate the investigation of this issue, please attach a screenshot that demonstrates your issue.

Best regards,

The Internet Explorer Team