Rendering pages which contain framesets is becoming slower and slower - by tony32

Status : 

  Not Reproducible<br /><br />
		The product team could not reproduce this item with the description and steps provided.<br /><br />
		A more detailed explanation for the resolution of this particular item may have been provided in the comments section.

ID 785994 Comments
Status Closed Workarounds
Type Bug Repros 0
Opened 5/1/2013 7:06:13 AM
Access Restriction Public


I use phpMyAdmin, which uses framesets, to maintain the databases on my websites. Ever since my Windows 7 OS upgraded me to IE 10 from IE 9 I have noticed that the time to render frameset pages has become much, much slower. I click on a link in one pane which is supposed to build a new page in another frame, and nothing happens. I have tried waiting up to 60 seconds for a response, but still nothing. The only way I can view these pages is to switch to Firefox where the response is always immediate.
Sign in to post a comment.
Posted by Microsoft on 5/10/2013 at 7:59 AM
Thank you for your feedback.

We are currently unable to reproduce this issue as described.

We value your feedback. If you have additional information that can help us recreate this issue — such as a specific url, more detailed steps, test results from different machines, or additional conditions — please reactivate the bug or submit a new bug with more details on how to reproduce the issue. You can also read the guidelines at regarding filing a good bug report.

Best regards,

The Internet Explorer Team
Posted by Microsoft on 5/2/2013 at 8:41 AM
Thank you for your feedback.

We will take your feedback into consideration and test frameset loading times.
We will use this information in our ongoing efforts to improve Internet Explorer.

Best regards,

The Internet Explorer Team