IE11 - not possible to connect to https://mega.co.nz - by AndrzejTBS_AC

Status : 

  Fixed<br /><br />
		This item has been fixed in the current or upcoming version of this product.<br /><br />
		A more detailed explanation for the resolution of this particular item may have been provided in the comments section.


ID 791233 Comments
Status Closed Workarounds
Type Bug Repros 1
Opened 6/27/2013 9:51:21 AM
Access Restriction Public

Description

This connection is blocked ? But impossible to do.
Sign in to post a comment.
Posted by Microsoft on 9/17/2013 at 11:43 AM
Hi AndrzejTBS_AC,

We've identified the root cause with the site. The site required RC4 encryption for its network calls. It appears that the issue is now fixed and the fix would be in the next available update of IE 11.

Once again, thanks for supporting us and helping us improve!

Jay Hong
Posted by AndrzejTBS_AC on 7/1/2013 at 7:19 PM
No. Still does not work with IE 11, but works with FF. Therefore I sent my feedback
Posted by Microsoft on 7/1/2013 at 8:20 AM
Thank you for your feedback. This issue is currently caused by issues external to Internet Explorer.

Although the page did display "Page cannot be displayed error" intermittently, upon Refresh it did load. It had the same behavior in IE11, IE10, FireFox, Chrome and Safari. So there is a problem with the site loading outside of Internet Explorer. If you receive this error, please hit F5(refresh) and it will load once the browser is able to connect.

If you continue to believe the problem is due to Internet Explorer, please file a new feedback with additional information.

Best regards,

The Internet Explorer Team