Some bugs with Internet Explorer 10 - by Dubltu

Status : 

  Not Reproducible<br /><br />
		The product team could not reproduce this item with the description and steps provided.<br /><br />
		A more detailed explanation for the resolution of this particular item may have been provided in the comments section.


ID 836503 Comments
Status Closed Workarounds
Type Bug Repros 0
Opened 3/18/2014 9:11:55 PM
Access Restriction Public

Description

I have found some really irritating bugs about Internet Explorer 10. I have both a PC and a laptop, and they are using different email accounts on them. On both systems I've noticed that some times YouTube will not work properly with the app. The worst issue is that the screen turns a bright pink and brown color, which I presume is the inverted colors. It won't change if I restart the app, nor if I turn off the process and shut it off completely. I have attempted rebooting both systems and it has no effect. Another issue regarding YouTube is when no on-screen buttons will operate such as the pause button or end video suggestions. I put the same link into google chrome, and it works perfectly, same for the pink screen. Lastly when I have rebooted my systems I've noticed that what I was on never goes away. I want to try and completely restart the app to see if it makes any difference, but when I end the process and open it again it opens the same page with the same errors. I have tried closing the app, same thing. I have tried both, same thing. I've even tried doing the both of these and rebooting the system, but it still opens the same page exactly where I've left off and with the same errors. After about 3 days the error fixes it self, but this happens about 3-4 times a month on my Laptop and about once a month on my PC. This really bugs me when I cannot watch videos because the colors are inverted, or the links and buttons won't work. Thanks for reading this, and your time.
-Kevin
Sign in to post a comment.
Posted by Microsoft on 5/1/2014 at 12:30 PM
Thank you again for your feedback.

At this time we will go ahead and close out this feedback. If you are still able to reproduce the issue can you please reopen this bug and provide the additional information requested.
Once we have the information, we will continue our investigation of the issue you reported. Thank you for helping make Internet Explorer better.

Best regards,
The Internet Explorer Team
Posted by Microsoft on 3/21/2014 at 9:40 AM
Hello Dubltu,

Thank you for providing feedback. In order to better understand the issue you are experiencing, can you please provide the following:

1)Version of Windows and IE version with build number listed in the Help|About dialogue.
2)Specific URL or sample page.
3)Repro Steps to help us recreate the issue you are observing.

Thank you for helping make Internet Explorer better.

Best regards,
The Internet Explorer Team