Home Dashboard Directory Help
Refine Search Results
Status
Votes
Total Votes (at least)
Workarounds
Total Workarounds (at least)
Validations
Total Validations (at least)
Comments
Total Comments (at least)
Time
Created in the last (days)
Updated in the last (days)
Product Search Results
Sort By:
You searched for: items submitted by MaxTrinidad for this product (signing in could show even more results)
Showing 1 - 10 of 20 Previous 12 Next

1
0
Sign in
to vote
From Connection: PowerShell
Just install WMF 5.0 Preview on a Windows 7 SP1 machine but after setting the "ExecutionPolicy" (Windows PowerShell prompt as Admin) then trying to do the 'Update-Help -Force' command it error out.
Created on 4/29/2015 (updated 17 weeks ago) | 0 validations | 0 workarounds | 1 comment | feedback id: 1288488  | 
Active
5
0
Sign in
to vote
From Connection: PowerShell
Here's the error only when using (WMF 3.0) ISE Beta: PS C:\> import-module BitsTransfer Import-Module : Mixed mode assembly is built against version 'v2.0.50727' of the runtime and cannot be loa…
Created on 3/8/2012 (updated 85 weeks ago) | 1 validation | 0 workarounds | 1 comment | feedback id: 729839  | 
Closed
as Fixed Help for as Fixed
4
0
Sign in
to vote
From Connection: PowerShell
Everyone that use "Get-*" is a simple command to get stuff out. I'm expecting Get-WindowsOptionalFeature to give me a list of all windows feature but it end up giving me errors: PS C:\Windows\syste…
Created on 3/1/2012 (updated 108 weeks ago) | 0 validations | 0 workarounds | 1 comment | feedback id: 727712  | 
Active
1
0
Sign in
to vote
From Connection: PowerShell
In Windows 8 Server, I just ran a simple oneliner to build a PSObject: $x = Get-NetAdapter When I display my PSObject information with Out-Gridview without using the Select-Object, $…
Created on 10/28/2011 (updated 159 weeks ago) | 0 validations | 0 workarounds | 1 comment | feedback id: 697641  | 
Resolved
as By Design Help for as By Design
2
0
Sign in
to vote
From Connection: PowerShell
After loading the SQL Server Denali SQLPS Module successfully, I can't execute T-SQL query using the "Invoke-SQLcmd" command.
Created on 9/26/2011 (updated 149 weeks ago) | 0 validations | 1 workaround | 1 comment | feedback id: 690899  | 
Active
4
0
Sign in
to vote
From Connection: PowerShell
When using the -Description parameter in either Set-Alias or New-Alias Cmdlets. I notice the description is lost between the New-ModuleManifest or the Import-Module. I use if you do a Set-Alias or N…
Created on 7/18/2010 (updated 139 weeks ago) | 1 validation | 0 workarounds | 0 comments | feedback id: 576223  | 
Active
1
0
Sign in
to vote
From Connection: PowerShell
While doing a search on my main Windows drive ("C:\") using the Get-ChildItem alias "Dir", it never completes the search giving an error.
Created on 6/10/2010 (updated 272 weeks ago) | 0 validations | 0 workarounds | 0 comments | feedback id: 566541  | 
Active
2
2
Sign in
to vote
From Connection: PowerShell
Fount this while viewing the data from a database table and realize that our integer fields had commas when displaying the values using the Out-Gridview cmdlet.
Created on 4/16/2010 (updated 188 weeks ago) | 1 validation | 2 workarounds | 2 comments | feedback id: 551878  | 
Active
1
0
Sign in
to vote
From Connection: PowerShell
This is following a blogger question about Compare-Object not giving the correct result. Please check blog: http://pauerschell.blogspot.com/2009/12/small-get-process-puzzle.html In the help Compa…
Created on 12/29/2009 (updated 284 weeks ago) | 0 validations | 0 workarounds | 0 comments | feedback id: 522478  | 
Active
2
0
Sign in
to vote
From Connection: PowerShell
I expect the list of commands to display in the same order as the Get-Command (w/o the -totalcount). The results varies each time you increase the count by 20 (20,60,80...). This happens in both V2 …
Created on 6/26/2009 (updated 284 weeks ago) | 0 validations | 0 workarounds | 1 comment | feedback id: 470749  | 
Active
Showing 1 - 10 of 20 Previous 12 Next