ADO Command Parameters's Count is always zero for CLR stored procedure - by budibong

Status : 

  External<br /><br />
		This item may be valid but belongs to an external system out of the direct control of this product team.<br /><br />
		A more detailed explanation for the resolution of this particular item may have been provided in the comments section.

Sign in
to vote
ID 523803 Comments
Status Resolved Workarounds
Type Bug Repros 0
Opened 1/7/2010 3:09:36 PM
Access Restriction Public


After calling the Command->Parameters->Refresh(), the Parameters' Count is always zero (0) when working with CLR stored procedure (SP).
However, with T-SQL SP and command text such SELECT * FROM Table WHERE Field = ?, the Parameters' Count value shows the correct result.

Environment: VS2008, VC++, Unmanaged Code, ADO 2.8, SQL Server 2008.
Other property values:
Connection String = Provider=SQLNCLI10; Server=[specified]; Database=[specified]; Integrated Security=SSPI;

Sign in to post a comment.
Posted by Luiz [MSFT] on 1/25/2010 at 2:25 PM
Thanks for reporting this issue. After further investigation, we found that this bug belongs to a different team and it's being scheduled to be fixed in future releases.

Also, due to infrastructure reasons, we're closing this issue as EXTERNAL to be tracked in a different database. If you are blocked or experiencing issues du to this issue, please, feel free to reopen it or contact CSS for direct follow up.

Luiz Santos
Program Manager
ADO.NET Managed Providers team
Posted by Microsoft on 1/12/2010 at 1:38 AM
Thank you for reporting the issue.

We are routing this issue to the appropriate group within the Visual Studio Product Team for triage and resolution.
These specialized experts will follow-up with your issue.
Posted by Microsoft on 1/8/2010 at 3:30 AM
Thank you for your feedback, we are currently reviewing the issue you have submitted. If this issue is urgent, please contact support directly(