Remote debugging: No native symbols in symbol file. (in PDB file) - by OswaldoRF

Status : 

  Not Reproducible<br /><br />
		The product team could not reproduce this item with the description and steps provided.<br /><br />
		A more detailed explanation for the resolution of this particular item may have been provided in the comments section.

Sign in
to vote
ID 527712 Comments
Status Closed Workarounds
Type Bug Repros 0
Opened 1/27/2010 11:05:52 PM
Access Restriction Public


I have the tool Visual Studio Remote Debugging Monitor on a remote computer open Windows 7, and on my development machine (windows XP) under Visual Studio 2008 Asocio the process running on the remote machine.

The problem is that you can not debug each line of the local source. Despite having the symbols file. PDB on both machines. The error that displays when you load the symbols for the process is:

No native symbols in symbol file. (in PDB file)
Sign in to post a comment.
Posted by Andrew [MSFT] on 2/18/2010 at 4:50 PM

Since we have not heard back from you regarding this issue, we are going to have to close it. If at any point in the future you are able to respond with the information that we requested, please re-activate this bug, there is no need to create a new one.

Best Regards,
Visual Studio Debugger
Posted by Andrew [MSFT] on 2/5/2010 at 5:21 PM

Are you attempting to debug Native, Managed, or Mixed mode? The error message you provided "No native symbols in symbol file. (in PDB file)" sounds like you are attempting to debug a managed application while attached with the native debug engine, is that possible? If that is the case, the issue will be resolved if you debug with the managed debug engine instead of the native.

Visual Studio Debugger Team
Posted by Microsoft on 1/28/2010 at 3:22 AM
Thank you for your feedback, we are currently reviewing the issue you have submitted. If this issue is urgent, please contact support directly(