Cannot add features to Visual Studio 2010 SP1 Beta installation - by AnthonyMastrean

Status : 

  Duplicate<br /><br />
		This item appears to be a duplicate of another existing Connect or internal item.<br /><br />
		A more detailed explanation for the resolution of this particular item may have been provided in the comments section.

Sign in
to vote
ID 648412 Comments
Status Closed Workarounds
Type Bug Repros 1
Opened 2/28/2011 1:02:24 PM
Access Restriction Public


I cannot add features to a Visual Studio 2010 installation with the SP1 Beta installed. I have to uninstall the SP1 first (which often fails).
Sign in to post a comment.
Posted by AnthonyMastrean on 3/1/2011 at 10:54 AM
I see this marked as a duplicate, but I was unable to find it. Can you provide a link?
Posted by Microsoft on 2/28/2011 at 10:44 PM
Thanks for reporting the issue.

Could you please upload a setup log file to help us investigate the issue?
You can get the log files with the following steps:
1) Download collect.exe from the link below.
2) You may choose to save the tool for later use, or to run directly.
3) The utility creates a compressed cabinet of all the VS and .NET logs to %TEMP%\

You can get more details about how to get the log files here:

Thanks again for your efforts and we look forward to hearing from you.
Posted by Microsoft on 2/28/2011 at 1:14 PM
Thank you for your feedback, we are currently reviewing the issue you have submitted. If this issue is urgent, please contact support directly(