Breakpoints in Visual Studio not hit when debugging an ASP.NET application - by smetah

Status : 

  Not Reproducible<br /><br />
		The product team could not reproduce this item with the description and steps provided.<br /><br />
		A more detailed explanation for the resolution of this particular item may have been provided in the comments section.


1
0
Sign in
to vote
ID 734213 Comments
Status Closed Workarounds
Type Bug Repros 0
Opened 3/29/2012 9:00:27 AM
Access Restriction Public
Moderator Decision Sent to Engineering Team for consideration

Description

VS 2010 WebForm App:
The breakpoint will not currently be hit. No symbols have been loaded for this document

Detail of the bug has been discussed in details at
http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/vsdebug/thread/8aa461cc-d3ed-4585-b934-b83d69483202

basically, as logged in 
http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en/vsdebug/thread/4f7b3eb5-67b5-4066-8299-fe7635cc1d82
the issue has been affecting many people for a long time, but never have a clear solution. 

Sign in to post a comment.
Posted by Microsoft on 4/9/2012 at 11:47 AM
We are not able to repro this issue using the project provided by you. In your symbol settings (Tools->Options->Debugging->Symbols) check if Automatically local symbols for "All modules, unless excluded" is checked.
Posted by Microsoft on 4/5/2012 at 4:37 AM
Thank you for submitting feedback on Visual Studio 2010 and .NET Framework. Your issue has been routed to the appropriate VS development team for review. We will contact you if we require any additional information.
Posted by MS-Moderator09 [Feedback Moderator] on 3/29/2012 at 9:53 PM
Thank you for reporting this issue.

Could you please provide us with a video(http://www.techsmith.com/jing/) to show the whole process?


It would be greatly appreciated if you could provide us this information as quickly as possible.

Thank you
Posted by MS-Moderator01 on 3/29/2012 at 9:55 AM
Thank you for your feedback, we are currently reviewing the issue you have submitted. If this issue is urgent, please contact support directly(http://support.microsoft.com)