TFS Installer fails if you use a account that starts with a dash - by Gotsboost

Status : 

  Fixed<br /><br />
		This item has been fixed in the current or upcoming version of this product.<br /><br />
		A more detailed explanation for the resolution of this particular item may have been provided in the comments section.


1
0
Sign in
to vote
ID 771636 Comments
Status Closed Workarounds
Type Bug Repros 0
Opened 11/19/2012 11:38:27 AM
Access Restriction Public

Description

If you give a SP Farm account that starts with - the installer fails. Our "service" accounts are prefixed with -svc-, so when we used an account like -svc-SPFarm and tried to install it failed. It looks like the argument is not surrounded by quotes so stsadm thinks the account is a command line switch.
Sign in to post a comment.
Posted by Microsoft on 4/29/2014 at 12:31 PM
Thank you for reporting this issue. This issue has been fixed in Visual Studio 2013. You can install a trial version of Visual Studio 2013 with the fix from: http://go.microsoft.com/?linkid=9832436
Posted by Microsoft on 11/22/2012 at 12:15 AM
Thank you for submitting feedback on Visual Studio and .NET Framework. Your issue has been routed to the appropriate VS development team for investigation. We will contact you if we require any additional information.
Posted by Gotsboost on 11/19/2012 at 7:16 PM
A video??? What is a video going to do for you? Follow the "Steps to reproduce" and you will find the error...
Posted by Microsoft on 11/19/2012 at 6:39 PM
Thank you for submitting feedback on Visual Studio and .NET Framework. In order to efficiently investigate and reproduce this issue, we are requesting a video. Please submit this information to us within 3 business days. We look forward to hearing from you with this information.
Posted by Microsoft on 11/19/2012 at 11:52 AM
Thank you for your feedback, we are currently reviewing the issue you have submitted. If this issue is urgent, please contact support directly(http://support.microsoft.com)