Nondescript error message after Publish to Azure website - by Postoak

Status : 

  Not Reproducible<br /><br />
		The product team could not reproduce this item with the description and steps provided.<br /><br />
		A more detailed explanation for the resolution of this particular item may have been provided in the comments section.


1
0
Sign in
to vote
ID 786002 Comments
Status Closed Workarounds
Type Bug Repros 0
Opened 5/1/2013 8:55:06 AM
Access Restriction Public

Description

My VS Express for the Web application runs great on my local machine ("Start without Debugging"). After Publishing to my Azure website, the Home page runs. When I click on either "Log-In" or "Register" there is a long delay and then a non descriptive error message, "Error.
 An error occurred while processing your request." I posted in the Forums and followed the suggestions given me there, all to no avail.
 
Sign in to post a comment.
Posted by Sayed [MSFT] on 5/16/2013 at 11:28 AM
Postoak, when publishing to Azure Web Sites the connection string for ASP.NET membership will need to be updated. Take a look at the tutorial at http://www.windowsazure.com/en-us/develop/net/tutorials/web-site-with-sql-database/.

I will close this item for now, but if this does not help you please re-active this.

Thanks,
Sayed Ibrahim Hashimi
Posted by Microsoft on 5/2/2013 at 12:56 AM
Thanks for your feedback.

We are rerouting this issue to the appropriate group within the Visual Studio Product Team for triage and resolution. These specialized experts will follow-up with your issue.
Posted by Microsoft on 5/1/2013 at 9:51 AM
Thank you for your feedback, we are currently reviewing the issue you have submitted. If this issue is urgent, please contact support directly(http://support.microsoft.com)